Nowe restauracje w Manufakturze

ZARZĄDZANIE
Do grona najemców Manufaktury dołączyły dwie nowe restauracje. French Potato, pierwszy w Polsce lokal sieci La Pataterie, która stawia na tradycyjną kuchnię Francji, z ziemniakami w wielu odsłonach w roli głównej. Polskie smaki oferuje Coś Dobrego proponując swoim gościom swojskie dania, w tym pierogi z wody i pieca, naleśniki, krokiety oraz zupy, kremy i chłodniki.

Tradycyjna francuska kuchnia we French Potato

Restauracja French Potato zajęła dwa piętra budynku dawnej straży ogniowej oraz taras z widokiem na rynek Manufaktury o łącznej powierzchni niemal 370 mkw. Koncepcja lokalu zakłada podzielenie go na dwie części.

Przestrzeń na parterze została zaaranżowana tak, by sprzyjała szybkim lunchom. Serwowane są tam przekąski oraz trad...

Czasopismo jest dostępne dla zalogowanych użytkowników.

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • Dostęp do portalu
  • 6 numerów czasopisma w wersji papierowej
  • Dostęp do wszystkich archiwalnych numerów
  • ... i wiele więcej!

Przypisy