Inwestycja w kantynę opłaca się wszystkim

ZARZĄDZANIE
Zarządcom budynków obecność kantyny ułatwia znalezienie najemców, dla firm bywa kartą przetargową przy wyborze biura, a pracownicy czują się lepiej, gdy mogą zjeść ciepły posiłek w czasie pracy.

O specyfice urządzania kantyn, żywieniowych trendach i znaczeniu kompetentnej obsługi opowiada Jolanta Adamek, menedżer ds. cateringu w firmie Impel.

Kantyny powstają zazwyczaj z inicjatyw zarządców, ale czy najemcy budynku również mają na to wpływ?

W zdecydowanej większości przypadków  decyzja o powstaniu kantyny zapada już na etapie planowania inwestycji a zatem to inwestor ma wpływ na to czy będzie kantyna. Wprowadzenie jej później jest trudne, zwłaszcza gdy mowa o stołówce z własną kuchnią. Planując kantynę należy uwzględnić wiele kwestii tech...

Czasopismo jest dostępne dla zalogowanych użytkowników.

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • Dostęp do portalu
  • 6 numerów czasopisma w wersji papierowej
  • Dostęp do wszystkich archiwalnych numerów
  • ... i wiele więcej!

Przypisy